Please Scroll down

Wielaard fietsen

Meer winst met nieuw retailconcept

Services

  • Art direction
  • Visuele identiteit
  • Merkstrategie
  • Retailstrategie
  • User experience design
Lokale ondernemers hebben allemaal last van de grotere (online) concurrentie. Wielaard Fietsen vroeg Commandos om samen nieuwe kernwaarden te ontwikkelen en op basis van die nieuwe kernwaarden een fris retailconcept uit te denken. In dit retailconcept staan groei en procesoptimalisatie centraal.

Na het uitwerken van een complete strategie leidden deze plannen tot de bouw van een nieuw (energieneutraal) pand, een zeer grote kostenreductie en een florerende retail onderneming. Naast de strategie verzorgde Commandos de complete visuele identiteit, de aankleding en inrichting van het nieuwe pand en de online aanwezigheid.

De opening van het nieuwe pand werd verricht door de Burgemeester van Waddinxveen. Op 14 januari werd eigenaar van Wielaard Fietsen, Guido Boxhoorn op basis van zijn concrete aanpak de winnaar van de Ondernemersprijs Midden Holland 2019.

Inrichting, baliedesign en wandvisuals

Commandos tekende de complete inrichting van het (fiets) retailconcept en begeleidde Wielaard met het maken van de juiste keuzes om een zo goed mogelijk werkend concept te krijgen. Al direct bij het openingsweekend bleek dat de gemaakte keuzes de juiste waren.

1 4