Laroo Groenteburgers

Nieuw merk voor horeca en verswinkels

LaRoo startte met de ontwikkeling van eigen groenteburgers met haver als specifiek ingrediënt. De vraag vanuit de markt werd serieus dus een complete rebranding was nodig om het merk Laroo te lanceren. De vraag aan Commandos was simpel. "Hoe kunnen wij onze Tomaat Groenteburgers beter op de markt brengen". Laroo heeft het volledige brandingproces doorlopen. Inclusief de extra stap om tot de nieuwe naam te komen.
  • Brand Identity
  • Website
  • E-commerce
  • Photography
cases Laroo groenteburger
"Ons merk is pas af als alle details kloppen"
Marjolijn Balk

Brand activation ter ondersteuning van het salesproces

Het spreekwoord “onbekend maakt onbemind” geldt ook voor nieuwe merken. Daarom is het belangrijk dat een merk vooraf goed is uitgedacht. Wat zijn de kernwaarden van Laroo? Hoe positioneren wij het merk in de markt? Voor welke doelgroepen brengen wij deze producten op de markt? En vooral; wat is het grote idee achter het merk? Het team van Commandos werkte de totale strategie uit, voordat het designproces startte. Tijdens de designfase, startte de workshops om de inhoud van de online strategie te bepalen. Het intensieve proces bij de start, maakt dat het werk na lancering een stuk makkelijker verloopt. Doordat alles vooraf is uitgedacht, worden keuzes makkelijker gemaakt en weet het team vooraf hoe we het merk naar de markt gaan brengen.

The beauty is in the details

Grafisch ontwerp essentieel voor het bouwen van een sterke brand identity. Daarom is ook niet iedere grafische vormgever geschikt om te werken aan een merk. Creatieve vrijheid is goed, maar de branding is leidend om een merk succes te laten groeien. Laroo kiest voor Commandos omdat we alles voor hen uit handen nemen. Zij focussen zich op de markt en de ontwikkeling van de interne organisatie. Commandos onderhoudt het merk. Daarom letten wij op de details. We zorgen er voor dat alles wat we grafisch moeten vormgeven perfect uitgevoerd wordt. Op die manier kan het team van Laroo excelleren in verkoop en productontwikkeling.

Next project