We are the (re)branding agency

Commandos team in office

Voor bedrijven die verder willen

Commandos zet haar ervaring in om de potentie van Nederlandse bedrijven in kaart te brengen en te realiseren. Dat doen we natuurlijk niet alleen. Een belangrijk ingrediënt van onze formule is de samenwerking met onze klanten. Samenwerking geeft de energie die nodig is om de resultaten te behalen waar niet alleen jouw klanten, maar ook wij blij van worden.

Geef uw merk een kickstart!

We believe that all good things are achieved by those who are willing to put in passion, courage and craftsmanship.

0

Jaar ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring in branding, marketing, design en online development is Commandos de juiste match voor het bedrijfsleven.

0

Experts

Alle mensen bij Commandos hebben jarenlange ervaring in hun specifieke vakgebied. We werken samen om de beste resultaten te behalen.

0

Klanten

Onze klanten zijn zeer loyaal aan Commandos. Dat maakt dat we sterke relaties opbouwen en altijd met plezier werken aan succesvolle branding.

0

Merken

Onze jarenlange ervaring geeft vertrouwen. Ons proces is altijd in ontwikkeling, zodat we letterlijk meegroeien met onze klanten. Word jij onze volgende klant?

Onze waarden

Fun
De goede sfeer binnen het team maakt het leuk om bij Commandos te werken. Ook klanten reageren op die energie en beleven plezier aan de samenwerking. Dit zorgt voor duurzame relaties.
Cosmopolitan
Een brede culturele en praktische ontwikkeling zorgt er niet alleen voor dat we snel de juiste verbanden leggen, het is ook een onmisbaar ingrediënt voor onze creativiteit.
Trots
We maken mooie dingen voor leuke klanten met een gedreven team. Als iemand vraagt waar wij aan werken kunnen we daar trots over vertellen.
Zorgvuldig
Projecten alleen afmaken is niet goed genoeg. De kwaliteit moet aan onze standaard voldoen en daarom wordt er meer aandacht besteed aan de details.

Team Commandos

Edwin Voogd UX/UI Designer & Frontend Developer
Vincent van Stek Illustrator & Designer
Monique Koen Project Manager
Roelf Kromhout Concept & Copy
Jalila Kamar Junior Designer
Daan Ravensbergen (Motion) Designer
Brant Feij Partner
Ramon Postma Partner