Just Perform Smart

Movement with intelligence

Iedereen die voor zichzelf begint verdient een vliegende start. Vaak start het ondernemerschap vanuit een expertise. In dit geval traint Jeffrey Pérez Stoof topsporters, zoals voetballers en atleten. Voor ZZP-ers heeft Commandos een speciaal pakket ontwikkeld, waardoor je er zeker van bent dat jouw merk goed staat voordat je begint met ondernemen. Een sterk merk draagt bij aan vertrouwen in het succesvol ondernemen. Just Perform Smart heeft de eerste fases van branding doorlopen. We startten met de brand foundation, waarbij we de inhoud van het merk bepaalden. Vervolgens ontwikkelden wij de brand identity.
  • Brand foundation
  • Branding
  • Visual and communication design
Just perform smart Logo
"Topsport met een holistische focus"
Jeffrey Pérez Stoof

Van amateursporters tot topvoetballers

Dankzij de professionele sportbegeleiding weet een sporter van Just Perform Smart dat succes haalbaar is. Het ontwikkelde merk sluit aan bij de doelen die Jeffrey heeft met JPS. We starten gefaseerd, zodat het merk mee kan groeien met de groei van de startende ondernemer.

Startende ondernemers verdienen een sterk merk

Groter is niet altijd beter. Het gaat bij Commandos om de samenwerking met de ondernemers die hun ambities waar willen maken. Jij bouwt aan jouw bedrijf, Commandos zorgt de volledige branding op orde is en dat de boodschappen naar de markt zijn afgestemd op de mensen die je wilt bereiken. Het is belangrijk dat we helder hebben wat het doel van jouw onderneming is en wat jouw bedrijf echt anders maakt ten opzichte van anderen. Daarom formuleren we altijd eerst unieke kernwaarden waarop we design van het merk baseren. Vervolgens definiëren we inhoudelijk welke doelgroepen je primair en secundair wilt bereiken. Tijdens de brand foundation workshop positioneren wij jouw merk zo dat alles klopt. Alleen dan ben jij in staat om op jouw tempo jouw doelen te halen.

Next project