Vis van de afslag

Inclusief de complete webshop

In de tijd dat iedereen thuis verplicht thuis zat, was er steeds meer vraag naar kwaliteitsvis rechtstreeks van de groothandel. Nadat we de complete branding hadden ontwikkeld, werd de webshop gelanceerd. Zo ontstond een heel nieuw afzetkanaal voor een succesvolle visondernemer uit Scheveningen. Met al 20 jaar ervaring in de viswereld weet Vis van de Afslag altijd de juiste koopjes te vinden. En een koopje hoeft niks af te doen aan de kwaliteit. De mannen van Vis van de Afslag kennen de viskotters met de beste kwaliteit en staan we elke werkdag om 06.30 op de visafslag. Van inkoop tot bezorging, dat doen ze allemaal zelf. Zo hebben we de kwaliteit vanaf de vangst in eigen beheer en weten we zeker dat uw bestelling wordt geleverd zoals wij dat willen.
  • Branding
  • Webshop development
  • Merkstrategie

Groei door sterke branding

Vis van de afslag ontstond doordat de vraag van particuliere klanten steeds groter werd. Dus werd het tijd om verder te professionaliseren en intern het proces te optimaliseren. Nadat we de contouren van het merk uitdachten tijdens de brand foundation workshop, startte het designproces. De lancering van de webshop werd direct een groot succes. De verdere professionalisering van Vis van de Afslag leidde tot zeer veel loyale klanten.

Merkactivatie

Om het merk Vis van de afslag blijvend succesvol te activeren, ontwikkelde Commandos de volledige brand activation strategie en de middelen die we daar voor inzetten. Op basis van de data-analyses van de webshop kan Commandos structureel zien welke verbeteringen we moeten doorvoeren om nog meer rendement te halen uit de ontwikkelde techniek.

Next project