Alles geregeld op een locatie

Roelf Kromhout 2' min

Of het nu gaat om recepties, vergaderingen, feesten of teambuildingsessies op het privéstrand; Event Centre Vinkeveen heeft alles wat je nodig hebt voor het hosten van een evenement van formaat. Ook overnachten is mogelijk dankzij de 86 luxe hotelkamers van het naastgelegen Leonardo Hotel. Arjan de Ridder, General Manager van Leonardo Hotel Vinkeveen Amsterdam, praat ons bij over de positionering van het merk en de dingen die belangrijk zijn voor zijn klanten.

Uniek concept

“Het mooie aan Event Centre Vinkeveen is het bijzondere karakter van de locatie (aan de Vinkeveense Plassen) én alles wat de locatie te bieden heeft. Er zijn eigenlijk maar weinig plekken in Nederland waar je alles wat wij hier hebben zo dicht bij elkaar vindt op één locatie: high-end catering van The Harbour Club, gelegenheid om te overnachten in het Leonardo Hotel, veel natuurschoon, een eigen strand en  het Event Centre zelf, onze ‘Black Box.’ Die naam heeft natuurlijk te maken met de uitstraling, maar ook met de veelzijdigheid van het Event Centre. Het leent zich perfect voor de uiteenlopende evenementen die we organiseren voor onze klanten.”

“We hebben een intrinsieke drive om het beter te doen dan de rest.”

Hoge verwachtingen

‘De events die we organiseren zijn one-of-a-kind, bedoeld om inspiratie en verwondering los te maken. Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk, maar dat is iets waar het team keer op keer ook hard voor werkt. Onze klanten verwachten het immers. We concentreren ons voornamelijk op het organiseren van evenementen voor corporate Nederland. Grote(re) bedrijven die bijvoorbeeld een productlancering in het vooruitzicht hebben, een jubileum vieren of nieuwe strategieën willen bespreken in een andere setting. Voor deze partijen staat de kwaliteit van de uitvoering direct in relatie tot de reputatie van het bedrijf. Hoge verwachtingen dus – en we doen er alles aan om aan die verwachtingen te voldoen.”

Ontzorgen

“Daar ligt meteen ook de grote kracht van Event Centre Vinkeveen en ons team: total event management. Dit betekent het ontzorgen van onze klanten op alle mogelijke manieren. Het maakt niet uit voor wie we werken, de vragen en de zorgen komen in veel gevallen op hetzelfde neer: ‘hebben we overal aan gedacht en komt alles goed?’ Als Event Centre Vinkeveen hebben wij de intrinsieke drive om het beter te doen dan de rest. Die vragen kunnen we dus ook met een overtuigende ‘ja’ beantwoorden.

“Welk verhaal willen we vertellen en spreken we daarmee de juiste klanten aan?”

Over het merk

“De samenwerking met Commandos hebben we opgezocht om te bepalen hoe we Event Centre Vinkeveen neer konden gaan zetten als merk en wat voor propositie daar dan bij zou horen. Wat de business betreft hebben we nu weliswaar niets te klagen, maar de markt is nu zo dat het niet meer vanzelfsprekend is. Het is daarom van belang om na te denken over onze strategie en wat we uitstralen. Welk verhaal willen vertellen en spreken we daarmee de juiste klanten aan? Daar komt het op neer. De jongens van Commandos hebben ons absoluut geholpen bij het maken van keuzes wat dat betreft. Geen gigantische openbaringen natuurlijk, maar ook het aanbrengen van de juiste nuance kan uiteindelijk zorgen voor een groot verschil.”