Frame Offices

Places that work

Van 1 locatie in Leiden naar 18 locaties in het hele land. Sinds de start van Frame Offices in Leiden, is Commandos een huurder van het eerste uur. En zoals het wel vaker gaat, vroegen zij ons om mee te bouwen aan de online strategie. Frame Offices biedt "places that work" met kantoren voor iedereen in elk formaat én met flexibele huuropties. Werkplekken ontworpen met aandacht voor jouw concentratie, jouw creatieve energie. Naast de bouw van de website, is Commandos verantwoordelijk voor het fotografieconcept.
  • Visual Identity
  • UI/UX design
  • Frontend development
  • Art direction
  • Photography
Frame offices Web mobile

Samenwerken

In de samenwerking met Frame Offices werken we met diverse partijen. Frame Offices is in de lead. Commandos is verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de website. Er is een heldere roadmap met wensen en verbeteringen zijn omschreven. Van deze wensenlijst wordt 1 groot project gestart, die we in deelprojecten opdelen. Vervolgens worden deze nieuwe elementen of wijzigingen gefaseerd ontwikkeld en geïmplementeerd.

Frame offices Web desktop
"Frame Offices staat als een huis. Doordat Frame zelf heel helder heeft waar ze heen willen, zijn ze in staat om duurzaam hun bedrijf te laten groeien"
Next project