Please Scroll down

Conservatorium Hotel Amsterdam

Website restaurant Taiko

Services

  • Webdesign
  • Development
Een goede website is essentieel voor een toprestaurant. Voor een van Amsterdams best gewaardeerde restaurants, Taiko, ontwikkelde Commandos de volledige website.

In Amsterdam, om de hoek van het hotel, liggen zijn roots. In Azië ligt zijn hart. Als chef, klassiek Frans geschoold, maar al vroeg getriggerd door de exotische smaken en texturen uit het verre Oosten, zijn Taiko en Tunes Bar, het doek waarop Schilo van Coevorden zijn creativiteit de vrije loop laat. Met zijn team vakmensen uit onder andere China en Japan bewaakt hij authenticiteit, maar creativiteit gaat te allen tijde voorop. Producten moeten vers zijn, smaken mogen explosief zijn. Met de vurige passie van een bevlogen kunstenaar bepaalt hij het ritme waarop zijn team zich avond aan avond inzet voor een unieke ervaring voor de gasten. Dit maakt Taiko hands down hét restaurant voor de moderne Aziatische keuken in Amsterdam en omstreken.

Webdesign waar de passie vanaf spat

De passie waarmee het team van de chef kookt, inspireerde Commandos om met minimaal dezelfde passie te werken aan het design van Taiko's website. Daarbij zijn de transities en video motion essentieel. De hoge kwaliteit fotografie maakt de site af.

Commandos voor restaurants met ambitie

Commandos verzorgt voor veel horeca-ondernemers de branding van hun nieuwe concepten. Daarnaast hebben wij veel ervaring met de ontwikkeling van een goede horeca website. Voor gasten die nog niet bekend zijn met het restaurant en voor de vele toeristen die een bezoek brengen aan de horecagelegenheden van onze klanten, is de website vaak de eerste kennismaking met het restaurant. De unieke gastvrije ervaring die de gasten van onze klanten online krijgen, draagt bij aan het grote succes van onze klanten.

1 3